Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



Kekasihku Yang Ku Sayang

Shower time for My Mr.Pesona.....

Hebat proton! My Mr.Pesona.....

Wew....Geng, memandangkan di atas permintaan blogger lain so aritok terpaksa lah saya makey bahasa malaysia dlm penulisan entri saya untuk kali tok...Byk yg geram dan bertungkus lumus mok faham bahasa sarawak yg saya pakey lam setiap entri saya, p daknya seh sik faham koh...So, kali tok saya makey bahaasa malaysia jak lok k...Supaya kita dapat sama² share cerita sal kisah saya....Ekekeekeke....jom²......

Arinih agak sibuk sikit...Pagi kena hadiri kursus bengkel then ptg nyer pulak kene ambik my mom kat rumah nenek....Terasa penat sgt² badan nih...Aiyoyo....Dr ptg sampai ke malam kene lak layan my boyfriend....Erk? aku dah ade hubby?? eyh...betul ler..mmg aku dah ade hubby...Tp aku tetap gak ade boyfriend....kah³....Opss!! Ops!! OpSs!! Bukan curang eyh....Actually, boyfriend aku nih name die Mr. Pesona.....Kah²....Pic yg kat atas tuh Mr.Pesona ler tu....Ehehehehe...Arinih aku bg Mr.Pesona aku tuh mandi....Aku lap die dgn penuh kasih syg...Wew! wew! wew! Tgk syok aku sabun body Mr.Pesona aku jumpa lak kesan calar² kat body Mr.Pesona kesayangan aku....Uwagrhhhhh!!!!! Luka body kekasih kesayangan aku....Nak nangis ler....Sabar qaseh.....mende dah nak jadi.....Len kali kene hati² ler kalau bawa Mr.Pesona rondey²....Kesian Mr.Pesona aku....Uwarghhhhh!!!!!


NOTE : I LOVE my Mr.Pesona.....



Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

3 comments:

IxoRa said...

Ya betul.....
Ha...baru la sy senang baca entri kt blog ni. Klu tak saya pening nak cuba fahami bahasanya.

Mr Pesona tu nampak segak ekk ? :D

nurain said...

hihi..

transformasi cam af gak!

bahasa melayu la bagus..

:: qaseh_abady :: said...

Ehehe....Mr Pesona kene segak gak...musti bersih selalu...

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...