Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



Hajatku Tertunai Jua


Ewww....Eww....Semalam beriya sgt nak beli hp sony ericson cyber-shot....Alhamdulillah, tercapai gak hajat aku...Balik jer kerje terus gi beli dgn di temani oleh kawan² staff aku yg noty² semua nyer....Kah³.....Cuma beza hp tu kaler brown....Kaler itam macam kureng jer aku tgk so aku pilih ler kaler brown...Ekekekek....Nice gak...Nampak elegan....cool....simple....dan yg palinggggg penting nampak bergaya....oha!!! ehhehehe....mula² ragu² gak nak beli....Erm.....Sebab n95 lebih nampak mewah butttttt bila di fikir²...di timbang² dan di sukat² yang ni lebih nampak cool....kah³....So, aku beli ler yg nih.....Ahaks....Pic sebenar aku lom capture lagi....Nanti dah ade aku upload kat entri ni eyh....Ehehehehe.....


NOTE : Aiyoyoyo.....

Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

5 comments:

IxoRa said...

yeay yeay dia ada hp baru....

cantik, nampak cool....kaler brown sama mcm blog ni. Suka brown ?

:: qaseh_abady :: said...

nope ler...Actually, kiter minat kaler purple...yea..yeaa....

HuRuL_Aini said...

rindok ati meli hp baru...ekekeke....

Khairul Antasha said...

yerrr..kacak ada jak aih..nang cool..jeles mek nangga

:: qaseh_abady :: said...

Ehehe....Function sama jak cam hp lain...xda beza...cuma yg lain nya sound ngn camera nya jak...Camrea leh zoom jarak jauh xkabur...

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...