Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



I Know U Love Me



Erm.....I know u love me too like as i love u.....Erm....email yg hubby aku send kat aku ptg tadi lepas dpt tau aku terbabit dlm kemalangan....Aku pon doa agar aku takde pape sbb aku syg sgt² kat hubby aku....erm...Sedih gak bila aku ingat sal hubby.....Bagi korang yg tak faham bahasa sarawak tuh,meh aku translet kan untuk korang ape yg hubby aku send ni eyh...meh²...ehehe....


" syg, syukur lah awak tada apa² dlm kemalangan tu....saya( hubby) risau sgt².....
tapi 1 lagi yang buat saya ( hubby) risau pasal xray tu...

Saya ( hubby) tak nak terjadi apa²terjadi kat awak..macam mane dgn saya???
Saya syg awak seorang jer...saya nak hidup bahagia dan ceria bersama awak...

Saya,saya harap awak takkan ada masalah kesihatan lagi..."


Aku syg kat hubby aku sgt²...Nyawa dan kekuatan ku adalah milik hubby seorang....Aiyoyo...miss u so much cayang......muachhh.....muuuachhh.......



NOTE : kau dan aku di takdir bersama


Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

2 comments:

IxoRa said...

Syukur...
Qaseh tak de apa-apa....syukur sesangat.

Hati-hati selalu ya!

:: qaseh_abady :: said...

Alhamdulillah...Terima kasih ixora...:)

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...