Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



Kau Dan Aku Kini Bersatu


Gagagagagaaa.....Saja jak nak letak pic ya...
Ngingat permulaan percintaan saya ngn hubby saya...Sungguh melucukan...Ekekeke....Permulaan just hnya kawan di web Friendster....Then salu ler berhantar message melalui FS....Seronok wak....Sik sangka wak hubby saya time ya mok berkawan ngn saya koh...Kah³....Ingat nak main² jak, duhal tersangkut mena....keh³....P nang jujur madah la, memang saya sygggggggggggggg hubby saya sgt²......Eyy...Eyy....

Nyambung ceta tek owh....Mula² time first mek main Fs ya, mmg mek sengaja sik letak pic mek koh...Kah³....Mek letak pic baby semua....Hahahaha...Yalah tek, suatu hari hubby saya nanyak pa knk sik letak pic saya pun....Alu la saya madah...Rupa paras ya sik penting, mun benar² ikhlas mok berkawan hati ya biar jujur....Kah²...Pandey saya molah ayat saya pun....Ekekekeek....Gini lah tek suatu hari, kali hubby saya sik thn mok nengok pic saya kali...Yala nya hantar message....lebih kurang pitok lah bunyi nya " mun tak sik letak pic tak pun rah FS, mek sik mok kwn ngn ktk gik..." keh³.......Kak nya hantar message bunyi ya alu lah 1 hari sikda nengar berita dr nya...Message sikda di balas....Erm......Mok sik mok terpaksa lah saya menjelma kan diri...Letak pic 2-3 igek lam FS....hui³.....

Kakya eyh....Da indah message rah inbox eyyy....Ketulahan...Rupa²nya hubby saya busy time sehari ya, yala nya sik da khabar berita....Adoyai.....Ponat² jak saya upload pic lam FS rupa²nya, nya da kerja duhal ukan krn saya sik letak pic nya menghilang....eww...eww...Terkena saya....Sabar jak laa....Pas tgk pic alu lah org....mintak no hp....Kah³......

Start dari sia la perkenalan mek 2....Dr sering bercalling², kakya berjumpa....Kin lamak kin syg la...Dan yg paling penting.....Kin lamak kin serasi bersama....Ahaks~ moga² hubungan yg mek 2 bina tok akan kekal bahagia sehingga akhir hayat....A.M.I.N.........



NOTE : Kata org kalau dah jodoh sikkan ke mana...


Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

2 comments:

HuRuL_Aini said...

oooo...gya crita tek...ehehehe
moga kekal sampe jinjang pelamin & sampe akhir hayat...ekeke

:: qaseh_abady :: said...

A.M.I.N....Lak nyemput semua blogger dtg umah..Tggu mek molah nasi minyak byk²....kah³...

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...