Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



T.E.K.A.N.A.N


Huh!!! Kata org sik bagus mun mengeluh..P yala hakikat nya, mengeluh kadang² leh wat kita rasa lepasssssssssss.....Lepasssssssss segala²nya pa yg terbuku di hati tok...Mun di pendam lak gila jadi nya...So, gus men lepas jak....Kata org mun suka main pendam sik lamak sakit jantung...Bab dah terlalu byk nak di simpan kat lam dada last² jadi sesak....

As a human, knk mesti kita sikpat lari dari tekanan ow?? lebih² gik pada usia kita meningkat remaja tok...Macam² benda mok knk fikir....macam² menda mok knk settle dan paling saya sik suka ya macam² menda da jak masalah nya....why??? silap kita kah?? or nang sengaja org nak bg tekanan ngn kita?? eyh....ssh nak di fikir....cnie² mesti di iringi ngn T.E.K.A.N.A.N......

Rumah?? Sekeliling?? tempat kerja?? Situasi?? huh....Mintak maaf ya mun da yg sik suka dgr saya mengeluh...P apakan daya...Terpaksa juak lepaskan keluhan yg sgt² sakit asa mok di lepas....Adeyy....Mun fikir² balit, berguna ka sik saya tok untuk org ow?? Sik pat tahan ngn tekanan tok sebenarnya...Sebab terlalu beban menda yg nak di fikir....

Mun boleh, mok juak cam org lain eyh...Jauh dari tekanan....I hate stress!!! katakan Tak nak! pada stress!!! adeyyy....Gini nak rancang sesuatu dgn betul ow tanpa sebarang masalah??? aaa...Sapa da idea, suggestion or opinion tentang tok?? Sila kemukan opinion anda...keh³....

Benar....padah org hidup sikkan lari dari ujian or dugaan...memang lumrah menda ya...P sampey bila kita harus di uji??? Sentiasa??? kadang²???eyh...eyh....angol saya....

Malassssssss nak fikir eyh....biar lah menda yg dah berlalu akan berlalu....Pastok pa yg patut saya fikirkan adalah masa untuk honeymoon.....honeymoon tyme....minggu tok masa untuk honeymoon ngn hubby terchenta...yeah!!! i can't wait until that day!!!! yesss.......


NOTE: Tekanan yg melampau!!!





Photobucket

Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

1 comments:

Cik Angah said...

kitak kn sabar..dugaan aritok kitak bz mn tau esok lusa kitak sik bz gik..sabar ok..:0 senyum sllu..^_^

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...