Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



Musti JAWAB!

YES!!! or NO!!!! Jawab jgn tak jawab.......Ahaks~!
Tugas korang adalah menjawab soklan survey nih.....
Soklan yg tersangat lah simple dan hanya perlu menekan butang
YES or NO.....

Jawab tau.....I hope u all will get fun....AHAKS~!











P/s: Bagi sesiapa jer yg jawab YES tu terima kasih byk² saya ucapkan....
dan
Bg yg menjawab NO tu, saya minta maaf ler byk²...
Yg baik dtg nya daripada Allah dan yg kurang
tu dtgnya dari diri saya sendiri...(",)



NOTE: Baik atau tidak semua nya di atas pilihan korang >..<



Photobucket

Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

2 comments:

kakyong said...

salam Qaseh,

Salam kenal, salam ziarah.. terima kasih singgah ke blog Menyibuk ajer kakyong...

naper shoutbox hanya utk admin sajer.. ingatkan nak tinggalkan message di situ..

:: qaseh_abady :: said...

Wsalam...Sama² kak yong....

Shoutbox tu akan di buka bila saya online sis...
Kalau saya offline shoutbox di tutup ^..^

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...