Sign rah guestbook


MENITI HARI BAHAGIA

Carik Jak Sia


Qaseh_Abady Blogspot



Meniti Hari Bahagia

Wokeyh! saya nak share ngn u all regarding bout wedding rings....Ahaks~! Biasa la, mun dah nak melangkah ke hari bahagia, kalau boleh semua nya mok nampak perfect....Mok nampak cantek...Mok nampak indah dan mok nampak sweet....Ahaks~! Juh², tolong saya milih ni rings yg nampak elegan & nampak cantek...Simple p nampak perfect.....

Cinta Sejati


Bisikkan Cinta


Kasih tercipta


Kasih Abadi


Mahligai Cinta


Serasi


Kesetiaan


Yah....Ne satu jadi pilihan hati u all untuk hari bahagia?? Ahaks~!


NOTE : Moga pemilihan aksesori yg cantik pat menyerlahkan
gik seri u all di hari bahagia...






Photobucket

Mengetahui sesuatu dan memahami segala sesuatu adalah lebih baik daripada mengetahui segala sesuatu, tetapi tidak memahami sesuatu.Terima kasih di atas komen anda

3 comments:

Cik Angah said...

semua nya kacak2...:)

pinkpurple wardrobe said...

sis...nO 1 cantek..
nO 2...kdak mek pun sis eyh...
=)besshhh eyh...sis Mok kawen..hihi~

n0ra said...

nampak rings kasih abadi tu sweet sgt..

Post a Comment

Terima kasih di atas komen ada...